Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΤΗΝ... ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ποιοι είναι οι... φιρφιρίκοι; Ποιος είναι ο... Χατζηγάκης; Ποιος είναι ο... Μιχελάκης; Από το ένα (βλακώδες) ρητορικό ερώτημα στο άλλο στη Νέα Δημοκρατία, η οποία -την ώρα που το κυβερνών κόμμα κυριολεκτικά καταρρέει στις δημοσκοπήσεις- αντί να βρει... χάνει το βηματισμό της. Φωτιά στα μπαρούτια έβαλε ο (παραγκωνισμένος το τελευταίο διάστημα) πρώην Υπουργός της ΝΔ, Σωτήρης Χατζηγάκης με συνέντευξη του σε ραδιοσταθμό των Τρικάλων.

Ο κ. Χατζηγάκης, -πνευματικό παιδί του Αβέρωφ, όπως και ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς-, ο οποίος παρόλαυτα δεν αξιοποιήθηκε, αλλά μάλλον παραγκωνίστηκε από τη νέα ηγεσία, αποφάσισε να "λύσει" τη σιωπή του. Αφού εκτίμησε πως «το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη θα μπει στη Βουλή και με δεδομένο ότι ο δικομματισμός καταρρέει πιθανόν να κληθεί να παίξει και κεντρικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό» στη συνέχεια έβαλε και κατά στελεχών του κόμματός του, κάνοντας λόγο για «φιρφιρίκους εντός της Ν.Δ. που καλλιεργούν κλίμα εναντίον του και εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή».

«Σε κάθε περίπτωση είναι άδικο να τα ρίχνουν όλα στην Κυβέρνηση Καραμανλή και στον ίδιο τον πρώην Πρωθυπουργό. Κακώς τον υποτιμούν και ειδικά μέσα από το ίδιο μας το κόμμα όπου ορισμένοι ‘’φιρφιρίκοι’’ καλλιεργούν ένα τέτοιο κλίμα τόσο ενάντια στον πρώην Πρωθυπουργό, όσο και σε αναγνωρισμένα στελέχη τα οποία έχουν προσφέρει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Κάνουν λάθος και αρνούνται να κατανοήσουν ότι ο ‘’Καραμανλισμός’’ έχει βαθιές ρίζες στην παράταξή μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην Υπουργός και υπογράμμισε την ανάγκη να στραφεί η Ν.Δ. προς τον «μεσαίο χώρο», κάνοντας υπέρβαση στην πολιτική της, προκειμένου να αναστρέψει και τα ανησυχητικά, όπως είπε, δημοσκοπικά ευρήματα.

Ερώτηση (psema.gr): Ποιοί είναι άραγε οι... φιρφιρίκοι; 
"Ποιος είναι ο ... Χατζηγάκης;"
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον Βουλευτή Τρικάλων και πρώην Υπουργό Σωτήρη Χατζηγάκη που επέλεξε σήμερα να εκφράσει δημόσια την βεβαιότητά του για την είσοδο της ΔΗ. ΣΥ. στη Βουλή… Σύμφωνα με εκτιμήσεις του τοπικού τύπου (trikalanews.gr) η φράση για «φιρφιρίκους» και κυρίως «Θεωρώ πως το κόμμα της κ. Μπακογιάννη θα μπει στη Βουλή και με δεδομένο ότι ο δικομματισμός καταρρέει», ουσιαστικά τον οδηγεί στην πύλη εξόδου από το κόμμα…Ενδεικτικό αυτό που φέρεται να είπε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ Γιάννης Μιχελάκης ερωτηθείς για τα όσα είπε ο κ. Χατζηγάκης.
«Τίποτα πιο σοβαρό έχετε να με ρωτήσετε;»…

"Ποιος είναι ο... Μιχελάκης;"
Η κόντρα του κ. Χατζηγάκη με την ηγεσία της ΝΔ μοιάζει να φουντώνει επικίνδυνα με το κλίμα στην αξιωματική αντιπολίτευση να είναι -πλέον- βαρύ για τον ίδιο…Με μια απαξιωτική φράση ανταπάντησε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Σωτήρης Χατζηγάκης, στα επίσης απαξιωτικά σχόλια του εκπροσώπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, σχετικά με τα όσα είπε για τον πρώην πρωθυπουργό αλλά και το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. «Ανταποδίδω την απαξίωση. Ποιος είναι αυτός ο κ. Μιχελάκης;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Τρικάλων -όπως μετέδωσε το δελτίο του Mega- ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά...

Απορία (psema.gr): Να δούμε πότε θα πάρουν στα σοβαρά το ρόλο τους; 
www.psema.gr - Πηγή:

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα