Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ...

Στο άδειασμα του «αντ’ αυτού» υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου από τον κ. Γιώργο Παπανδρέου και την ταυτόχρονη ανακοίνωση για ξεχωριστά ραντεβού του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, αναφέρεται σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "Δημοκρατία". Όπως αναφέρει φούντωσαν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές...

Επισήμως η ατζέντα έχει ως θέμα της τη διαβούλευση των αρχηγών εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της 11ης Μαρτίου, αλλά το…άρωμα εκλογών είναι διάχυτο, καθώς οι πιθανότητες να βρει «πρόθυμους συμμάχους» στο Μνημόνιο 4 , που σημαίνει ακόμη σκληρότερα μέτρα για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, είναι μηδαμινές. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που βρισκόταν στη Φιλανδία, αποδέχτηκε την πρόσκληση του πρωθυπουργού, για «να ακούσει» τις απόψεις του κ. Γιώργου Παπανδρέου, έχοντας φρέσκο και το κλίμα που υπήρξε στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Τα ραντεβού κλείστηκαν για την Τρίτη ...

Ο κ. Παπανδρέου φέρεται να σύρθηκε στην επιλογή να δει τους αρχηγούς μετά το φιάσκο των…απανωτών προσκλήσεων του «δικού του» ανθρώπου Γιώργου Παπακωνσταντίνου για να συζητήσουν επί της κατάρτισης του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαισίου για τα έτη 2012-2015. 

Η σκληρή γραμμή της Ν. Δ. και το στενό μαρκάρισμα στον κ. Παπακωνσταντίνου απέδωσε καρπούς και πρόκειται για την πρώτη μεγάλη ήττα του «τσάρου» που χρεώνεται από το Μαξίμου την αποτυχία του στις συναντήσεις. Ο υπουργός Οικονομικών, αν και δεν αντέδρασε δημόσια, ήταν σοκαρισμένος από το άδειασμα του Γιώργου, καθώς αισθάνεται ότι χρησιμοποιήθηκε σε μια τακτικίστικη επιλογή του αρχηγού του…. (το άρθρο συνεχίζεται στην εφημερίδα)

www.psema.gr - Πηγή: "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα