Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η ΗΘΙΚΗ "ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ

Κάθε άλλο παρά τυχαία θα πρέπει να θεωρείται η προχτεσινή σαφής αποστασιοποίηση του Κώστα Γκιουλέκα από τα πεπραγμένα της διοίκησης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, αλλά και η αναφορά του σε εσωκομματικούς αντιπάλους που, όπως είπε, του στοίχισαν την εκλογική νίκη τον περασμένο Νοέμβριο.

Του ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (Αγγελιοφόρος)


Ο επικεφαλής της «Ομάδας Δημιουργίας» πήρε αποστάσεις - τρεις φορές σε διάστημα μιας ημέρας - από τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης αλλά και από αυτούς που τον πολέμησαν. Το πρωί της Δευτέρας με δική του πρωτοβουλία στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Απόστολο Τζιτζικώστα αναφέρθηκε σε εσωκομματικούς αντιπάλους, που, όπως είπε, αντιμετώπισε πολύ έντονα. Δεν είπε ποιους εννοούσε, αλλά όποιος θεωρεί ότι το σύστημα της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου φωτογραφίζεται με αυτήν τη δήλωση δε βλέπει όλη την αλήθεια, καθώς ο βουλευτής Θεσσαλονίκης ήταν και είναι δυσαρεστημένος και από συναδέλφους του.
Το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της δημοτικής του παράταξης, διαβεβαίωσε τους συμβούλους του ότι, αν προκύψουν στοιχεία σκανδάλων, θα πάει μαζί με τον Γιάννη Μπουτάρη στον εισαγγελέα. Μάλιστα, στην παρατήρηση που έκανε προς τους παρευρεθέντες να απαντήσουν σε περίπτωση που αισθανθούν ότι θίγονται από τις όποιες αποκαλύψεις δεν υπήρξε καμία παρέμβαση. Λίγο αργότερα ήρθε και η δημόσια δήλωσή του στο δημοτικό συμβούλιο, η οποία κινούνταν σε αυτό το μήκος κύματος.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η γραμμή πλεύσης του Κ. Γκιουλέκα και προεκλογικά, αν και ποτέ δεν είχε διατυπωθεί με τόση καθαρότητα. Οσο για το τάιμινγκ της δήλωσης, αυτό έχει να κάνει και με τις προθέσεις της διοίκησης του Γιάννη Μπουτάρη να ανοίξει θέματα που αφορούν τα οικονομικά του δήμου.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα