Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΦΥΛΛΟΡΟΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

%20__1~1 ΧΑΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. Γροθιά στο... μαλακό υπογάστριο της Νέας Δημοκρατίας, η ενίσχυση της οργανωτικής δομή της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς εντείνονται οι διαδικασίες προετοιμασίας για την πραγματοποίηση του Ιδρυτικού Συνεδρίου του κινήματος στα τέλη Μαΐου, αλλά του Προσυνεδρίου που θα προηγηθεί στην πόλη. Στο πλαίσιο αυτό, το απόγευμα της Παρασκευής, 11 Μαρτίου, ο υπεύθυνος του τομέα Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα, όπου και προέδρευσε συνεδρίασης των Συντονιστικών Επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Συμμαχίας, καθώς και σύσκεψης των μελών των Ομάδων Πρωτοβουλίας Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης του κινήματος.

Ειδικότερα, στις 15.30, ο κ. Αυγενάκης προέδρευσε συνεδρίασης των Συντονιστικών Επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Συμμαχίας στα κεντρικά γραφεία του κινήματος επί της Λεωφόρου Νίκης 11 (Πλατεία Αριστοτέλους). Κατά τη συνεδρίαση, ο Βουλευτής ενημέρωσε τις Συντονιστικές Επιτροπές για τον οργανωτικό προγραμματισμό του κινήματος και την ενίσχυση της δομής της Συμμαχίας σε όλη την Επικράτεια.
Επίσης, συζητήθηκαν:
- Τα οργανωτικά βήματα για την προετοιμασία του Προσυνεδρίου της Θεσσαλονίκης και
- Ο προγραμματισμό της σύστασης νέων Ομάδων Πρωτοβουλίας και στους υπόλοιπους, μικρότερους Δήμους της Θεσσαλονίκης.
Συστήθηκε ο Τομέας Οργάνωσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης ορίζοντας συντονιστές τους κ.κ. Δημήτρη Παρχαρίδη, Θεόδωρο Λεωνίδη, Πάρη Μπίλλια, Χριστόφορο Μαυρίδη, Κώστα Αναγνωστάκη, Γεράσιμο Μαρτζόπουλο.
Επίσης, ορίστηκε η Συντονιστική Επιτροπή του Προσυνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στις 03 Απριλίου 2011 με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με συντονιστές τους κ.κ. Νίκο Ταχιάο, Αστέριο Τσουκαλά, Γιάννη Σταύρου.
Στον Τομέα Αυτοδιοίκησης ορίστηκε συντονίστρια η κα Εύη Λάππα, π. Πολιτευτής.
Υπεύθυνη για τη λειτουργία των γραφείων και της Οικονομικής Επιτροπής ορίστηκε η κα Λίτσα Αγκερκόπ ενώ υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο κος Δημήτρης Καβάκας.
Κατόπιν, ο Υπεύθυνος Οργανωτικού μετέβη στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας (πρώην Αλάνα Τούμπας), όπου και στις 18.00, συντόνισε σύσκεψη με τα μέλη των Ομάδων Πρωτοβουλίας Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Στο πλαίσιο αυτό, λόγος έγινε για:
- Θέματα περιφερειακής οργάνωσης του κινήματος και ενίσχυσης της οργανωτικής δομής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Θεσσαλονίκη,
- Διεύρυνση δικτύωσης και εγγραφής νέων μελών στη Δημοκρατική Συμμαχία,
- Λοιπά οργανωτικά ζητήματα στην πορεία προετοιμασίας του κινήματος ως το Ιδρυτικό Συνέδριο της Αθήνας, που θα λάβει χώρα στις 27-28-29 Μαΐου

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα