Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

"ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ" Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΣΗΜΙΤΗ

Εκτός κομματικής λίστας, έθεσε εαυτόν ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και νυν βουλευτής της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος. Αιτία της... πολιτικής του αυτοχειρίας θεωρούνται οι αποστάσεις, που κράτησε με δηλώσεις του στο «Βήμα της Κυριακής», από την απόφαση της ΝΔ να επιρρίψει ευθύνες στον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη για την υπόθεση Siemens.
 
«Παγίως είμαι εναντίον της γενικόλογης και έωλης απόδοσης ευθυνών. Οι πρωθυπουργοί -όλοι οι πρωθυπουργοί, και ο Κώστας Σημίτης και ο Κώστας Καραμανλής, έχουν τη γενική εποπτεία του κυβερνητικού σχήματος, τη γενική ευθύνη της κυβερνητικής πολιτικής», αναφέρει ο κ. Αντώναρος και συνεχίζει:
«Φυσικά, κανείς δεν είναι πάνω από τον νόμο, κανείς δεν έχει ασυλία. Οφείλουμε όμως να κρίνουμε με υπευθυνότητα την κάθε περίπτωση, με τον προσήκοντα σεβασμό σε προσωπικότητες από οποιαδήποτε μικροκομματική σκοπιμότητα, έξω από λογικές ρεβανσισμού».
Ο κ. Αντώναρος επιμένει πάντως ότι το σκάνδαλο έχει «πράσινο χρώμα». «Η υπόθεση της Siemens είναι ένα πράσινο σκάνδαλο. Αφορά την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τo ΠΑΣΟΚ. Κατά την περίοδο εκείνη πάρθηκαν αποφάσεις που κατά γενική παραδοχή είναι αμφισβητήσιμες και επιλήψιμες», παρατηρεί. 

Τονίζει τέλος ότι δεν έχει επιφυλάξεις στο να ελεγχθούν τα κομματικά ταμεία, τονίζοντας ότι η ΝΔ σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κάτι.

www.psema.gr - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα