Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

«ΤΡΕΧΟΥΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99


Τα οικονομικά προβλήματα και η αδυσώπητη κρίση έχουν οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης να στραφούν στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα του 2010 με σκοπό να πάρουν «βαθειά ανάσα».











Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, 63 συνολικά επιχειρήσεις εντάχθηκαν  στο άρθρο 99 ενώ παράλληλα η λίστα αιτήσεων αυξάνεται καθημερινά.
Επιχειρήσεις που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση τρέχουν να προλάβουν  τη συγκεκριμένη ρύθμιση ,μια ρύθμιση που την αντιμετωπίζουν κυριολεκτικά ως σανίδα σωτηρίας . Εκτός από τις 63 επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί το 2010 άλλες 47  είχαν ήδη προχωρήσει το 2009. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσες καταφέρουν να ενταχθούν θα μπουν σε μια διαδικασία συνδιαλλαγής με όλους τους προμηθευτές που είχαν καθώς και τα πιστωτικά ιδρύματα στα οποία οφείλουν.
Συμπληρώνοντας να καταθέσουμε-σύμφωνα με τα στοιχεία που αντλούμε από την ιστοσελίδα voria.gr – ότι μεταξύ των εταιριών που εντάχθηκαν στο άρθρο 99 είναι: Οι Ορυζόμυλοι Μακεδονίας-Αφοι Κωνσταντινίδη, η Καλαθοσφαιρική ΑΕ ΠΑΟΚ, η Τεχνοκατ, Σπανός Οδυσσέας ΑΒΕΤΕ και πολλές άλλες.. Όλες αυτές βρίσκονται ήδη σε μια προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης και ανάκαμψης.







http://www.psema.gr/

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα