Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο Θ. ΔΑΜΙΑΝΟΣ

Συνεχίζεται η εισροή των "γαλάζιων" ανταρτών, "αιρετικών" και δυσαρεστημένων στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Στη Δημοκρατική Συμμαχία προσχώρησε χθες και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Δαμιανός. Την απόφασή του ανακοίνωσε με επιστολή προς την Ντόρα Μπακογιάννη.

Στο κείμενο της επιστολής αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα επιβάλλει αλλαγή πορείας σε μία σειρά από πράγματα που θεωρούσαμε μέχρι τώρα δεδομένα. Επισημαίνει ότι παρακολούθησε την ίδρυση και τα πρώτα δείγματα γραφής της Δημοκρατικής Συμμαχίας και σημειώνει πως διαπιστώνει ότι δημιουργείται ένας νέος πολιτικός χώρος από αποφασισμένους ανθρώπους να πουν αλήθειες και να δουλέψουν προς την κατεύθυνση των αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται ο τόπος.

"Αποφάσισα να προσχωρήσω στη Δημοκρατική Συμμαχία και δίπλα στην Ντόρα Μπακογιάννη και τα νέα στελέχη που την ακολουθούν, να προσθέσω την εμπειρία και τις ιδέες μου", σημειώνει στην επιστολή του ο κ. Δαμιανός.
Περιοδεία στο νομό Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει από την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου μέχρι την Κυριακή 23 Ιανουαρίου η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα συναντηθεί με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και επαγγελματικών φορέων καθώς επίσης και με τα μέλη των Ομάδων Πρωτοβουλίας του κόμματος στους νομούς της Ηπείρου.

Την Παρασκευή θα εγκαινιάσει γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στα Ιωάννινα, ενώ εγκαίνια γραφείων του κόμματος θα κάνει και απόψε στο Μαρκόπουλο. 
Πηγή:www.capital.gr

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Αρχική σελίδα