Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ... ΣΙΔΗΡΟΣΩΛΗΝΑ!

Να απομακρύνει άμεσα από το κόμμα τον υποψήφιο δήμαρχο Βοιωτίας, Ν. Τούτουζα, αποφάσισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης. Φωτογραφίες τον έδειχναν με σιδεροσωλήνα στο χέρι να παίρνει μέρος στη συγκέντρωση, στον Άγιο Παντελεήμονα... Την ίδια στιγμή ρήγμα δημιουργήθηκε στους κόλπους του ΛΑΟΣ, μετά την άρον άρον απομάκρυνση του υποψήφιου δημάρχου Βοιωτίας, Νικόλαου Τούτουζα, αλλά και γραμματέα της νομαρχιακής του ΛΑΟΣ, από τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Η απόφαση πάρθηκε ώρες μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών οι οποίες έδειχναν καθαρά και με σαφήνεια το πρώην στέλεχός του ΛΑΟΣ να συμμετέχει στις συγκεντρώσεις του περασμένου Σαββάτου στον Αγιο Παντελεήμονα, κρατώντας μάλιστα και έναν λοστό στο χέρι.
Η φωτογραφία απεικονίζει τον Ν. Τούτουζα με το λοστό στο χέρι αλλά και κράνος, ενώ πολύ χειρότερα, το στιγμιότυπο είναι όχι ακριβώς από τη συγκέντρωση αλλά από τα επεισόδια με την αστυνομία που ακολούθησαν μετά.
Για αυτόν τον λόγο μάλλον, στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι "με απόφαση του Προέδρου του ΛΑΟΣ ο κ. Τούτουζας Νικόλαος απομακρύνθηκε από το Κόμμα μετά τη συμμετοχή του σε ακραίες αντιδημοκρατικές εκδηλώσεις".

 Την παρουσία του Ν. Τούτουζα στις συγκεντρώσεις του Σαββάτου, οι οποίες στάθηκαν αφορμή να ακυρωθούν οι αντιρτατσιστικές εκδηλώσεις στην περιοχή, κατήγγειλε η πρωτοβουλία "Απελάστε τον Ρατσισμό".
"Ο Νικόλαος Τούτουζας, υποψήφιος δήμαρχος ΛΑΟΣ στη Θήβα και Γραμματέας της Νομαρχιακής ΛΑΟΣ Βοιωτίας εμφανίζεται σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα indymedia, να κρατάει σιδερολοστό, δίπλα σε οδοφραγμα-κάδο σκουπιδιών στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα".
Σύμφωνα με blog της Βοιωτίας, με την ονομασία "Βοιωτικά", το πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ βρέθηκε για λόγους συμπαράστασης των κατοίκων.
"Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του στον Άγιο Παντελεήμονα, αλλά και τις επίμαχες φωτογραφίες, ο κ. Τουτούζας σημείωσε πως βρέθηκε στην περιοχή για να συμπαρασταθεί στους κατοίκους. Εξήγησε πως ο ίδιος δεν τις έχει δει, αλλά έχει ενημερωθεί σχετικά. Σχετικά με την ακύρωση της συναυλίας, ο ανέφερε πως επρόκειτο για «επιθυμία των κατοίκων της περιοχής, εμείς δεν κάναμε τίποτα, απλώς συμπαρασταθήκαμε στο αίτημά τους".
Όπως αποδεικνύεται οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν κι έτσι απομακρύνθηκε.
Όμως αυτό είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο κόμμα της πατριωτικής δεξιάς, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι επιθυμούν να έρθει το ΛΑΟΣ πιο κοντά με την λεγόμενη ριζοσπαστική δεξιά, όπως η "Χρυσή Αυγή".
Μάλιστα, δύο στελέχη του ΛΑΟΣ, οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης αποδοκιμάστηκαν, κατά τη συγκέντρωση του Σαββάτου και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα