Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

ΣΟΚ! ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ... ΟΝΕΙΔΟΣ!

Τελικά πολύς θόρυβος για το τίποτε; Δεν υπήρξε τελικά ποτέ σκάνδαλο στην υπόθεση του Βατοπεδίου; Σε πολιτικό επίπεδο απ' οτι φαίνεται όχι -τουλάχιστον αυτό διαφαίνεται από τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης. Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη της υπόθεσης αποτελεί όνειδος για την πολιτική ζωή του τόπου...
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του Αρείου Πάγου θεωρεί οτι έχουν παραγραφεί οι όποιες ποινικές ευθύνες των πρώην υπουργών της ΝΔ, Πέτρου Δούκα, Ευάγγελου Μπασιάκου και Αλέξανδρου Κοντού.

Υπενθυμίζεται οτι τα αδικήματα για τα οποία είχαν παραπεμφθεί στο δικαστικό συμβούλιο οι τρείς είχαν παραγραφεί! 'Ηταν δηλαδή προδιαγεγραμμένη η πορεία και αμφίβολη η παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο!

Δικαιωμένη αισθάνεται η ΝΔ. 'Οπως τονίζεται από κύκλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η σημερινή πρόταση του Εισαγγελέα προς το Δικαστικό Συμβούλιο αποτελεί κόλαφο για το ΠΑΣΟΚ.  Και προσθέτουν: "Η παραβίαση του Συντάγματος από την Κυβερνητική πλειοψηφία, προκειμένου να υλοποιηθεί στο ακέραιο η σκευωρία, έπεσε στο κενό."

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση "η κυβέρνηση επιχείρησε θεσμική εκτροπή. Η Ν.Δ. εξαρχής το κατήγγειλε. Η σημερινή πρόταση του αρμοδίου δικαστικού λειτουργού, αποτελεί δικαίωση της Ν.Δ., της θεσμικής τάξης και της κοινής λογικής. Αποκαλύπτεται πλέον ο πολιτικός αμοραλισμός και ο λαϊκισμός από τον οποίο διακατέχεται η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους".

www.psema.gr - Πηγή: Newsit

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Αρχική σελίδα