Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

"ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για τη χώρα να ΦΥΓΕΙ ο πρωθυπουργός..."

Φαρμακερή ατάκα Τσίπρα! Αν βασιζόμασταν μόνο και μόνο στα πρώτα λεπτά της συνάντησης Παπανδρέου-Τσίπρα, θα λέγαμε ότι η συναίνεση μοιάζει πολύ, μα πολύ, μακρινό ενδεχόμενο. Με το που μπήκε στο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Παπανδρέου παραίνεσε το προσωπικό να κεράσει κάτι τον κ. Τσίπρα...

Ερωτήθηκε λοιπόν, τι θα ήθελε να πάρει, κι εκείνος βιάστηκε να απαντήσει: «Μόνο νερό θα πιω, γιατί ο καφές θα είναι πικρός…»

ΠΛΗΡΗΣ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ
Ένα βροντερό «όχι», είναι η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη χείρα συναίνεσης και εθνικής συνεννόησης που έτεινε η κυβέρνηση.

«Το καλύτερο που έχει να κάνει ο πρωθυπουργός είναι να φύγει» δήλωσε μεταξύ άλλων εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς πάντως να προκαλέσει καμία έκπληξη αφού η στάση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εν πολλοίς αναμενόμενη και προδιαγεγραμμένη.«Δεν ήρθα για να συζητήσω την λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας. Ήρθα να πω ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να προχωρήσει στο έγκλημα αυτό» τόνισε ο Α.Τσίπρας κάνοντας λόγο για πρωτοφανή καταστροφή.

Κατηγόρησε παράλληλα το Γιώργο Παπανδρέου ότι «ψάχνει για συνενόχους κι όχι για συναίνεση», ενώ κάλεσε τους πολίτες και ειδικά τους νέους, να ενώσουν τις φωνές τους με αυτές νέων σε όλη την Ευρώπη που αντιστέκονται στην επιβάρυνσή τους με τις συνέπειες της κρίσης.

www.psema.gr - Πηγή:

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Αρχική σελίδα