Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Παπανδρέου: Σε θετικό ρυθμό ανάπτυξης το 2012

Αισιόδοξος ο πρωθυπουργός για εξυπηρέτηση των ελληνικών οφειλών και επιστροφή της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης.


Tη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα θα εξυπηρετήσει τις οφειλές της έναντι των δανειστών της και το 2012 θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης εξέφρασε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός μιλώντας σε φορείς του νομού Αργολίδας ο πρωθυπουργός
«Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της, το 2012 θα μπούμε σε θετικό ρυθμό ανάπτυξης» σημείωσε.
«Τα δανεικά θα τα επιστρέψουμε διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός. Η μάχη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω» τόνισε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, η εθνική προσπάθεια έχει ηδη αποτελέσματα, και πρέπει να είναι κοινή προσπάθεια του ελληνισμού.
Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως υπάρχει ακόμα δρόμος για το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «έχουμε μπροστά μας ένα πρόγραμμα ετών και βρισκόμαστε μόλις στο πρώτο έτος».
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο Ναυπλίου, στους χώρους του οποίου ξεναγήθηκε από τη διευθύντρια του μουσείου.
Μιλώντας σε σύσκεψη των τοπικών φορέων της Αργολίδας ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι στην καθολική απαίτηση της κοινωνίας για να σώσουμε τη χώρα πρέπει να συμβάλει όχι μόνον η αντιπολίτευση, αλλά και η αυτοδιοίκηση, η υγιής επιχειρηματικότητα, ο κάθε πολίτης.
«Η επιτυχία είναι μπροστά μας. Μπορούμε μαζί να καταφέρουμε πάρα πολλά», είπε ακόμη ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Η μάχη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω».


http://www.psema.gr/ - Πηγή:kathimerini.gr

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα