Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΣΑΔΑ του Γ. Βαρβιτσιώτη στους σαμαρικούς

«ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ». Για «νεοπαγείς Ηρακλειδείς» οι οποίοι επικρίνουν τη Ν.Δ., επειδή αποκάλυψε την κακή κατάσταση που παρέλαβε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μίλησε ο Γ. Βαρβιτσιώτης εξαπολύοντας επίθεση κατά των Σαμαρικών.

«Αν δεν το έκανε σήμερα θα την κατηγορούσαν ότι τα κουκούλωσε» σημείωσε μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και έκανε λόγο για «ολίσθημα Μιχελάκη» με αφορμή τις αναφορές του εκπροσώπου της ΝΔ ότι τα βέλη στοχεύουν στην πολιτική Αλογοσκούφη και όχι στον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή.

Ο Γ. Βαρβιτσιώτης μίλησε για «κάποιους νεαρούς, οι οποίοι προφανώς δεν είχαν διαβάσει το πρόγραμμα της Ν.Δ.». Ο πρώην υπουργός εξέφρασε τη θλίψη και την οργή του για «αυτή την ανοησία που μόνο κακό κάνει» ενώ επεσήμανε πως κάποιοι στη Ν.Δ. «ζουν στο δικό τους κόσμο» αφού, όπως υποστήριξε, ο κόσμος σήμερα δεν ενδιαφέρεται για την απογραφή του 2004, αλλά περιμένει να ακούσει την οικονομική πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσδοκώντας σε κάτι που θα δημιουργήσει ελπίδα.

www.psema.gr - Πηγή:

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα