Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

ΠΑΡΩΝ σήμερα στη ΒΟΥΛΗ ο Άκης

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ! για τον Άκη Τσοχατζόπουλο με ψηφοφορία για τη σύσταση προανακριτικής.  "Δεν έχω να κρύψω τίποτα", διαμηνύει μέσω συνεργατών του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ενόψει της σύστασης προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων.Μάλιστα ο πρώην υπουργός έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής γνωστοποιώντας ότι θα είναι παρών στη σχετική συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής, το πρωί της Πέμπτης.

Θα βρεθεί έτσι απέναντι στους -πρώην- συντρόφους του καλούμενος να χαράξει την υπερασπιστική του γραμμή, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα κινείται στη λογική ότι η υπόθεση είναι μεν σκάνδαλο με μίζες, όμως δεν αφορούν τον ίδιο -με βάση άλλωστε και τη θέση του ότι ούτε η παραλαβή έγινε επί των ημερών του, ούτε όλα τα χρήματα δόθηκαν από αυτόν.

Την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προανακριτικής για τον Άκη Τσοχατζόπουλο έχουν υπογράψει 112 βουλευτές. Η ψηφοφορία θα είναι μυστική, οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα εκδηλωθούν διαφοροποιήσεις βουλευτών από τις κομματικές «γραμμές».

www.psema.gr - Πηγή:

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Αρχική σελίδα