Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΣΑΜΑΡΑ για οικονομία και πρόωρη κάλπη

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Ενδιαφέρον τετ α τετ είχαν ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στο μνημόσυνο του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή που διοργάνωσε το Ίδρυμα που φέρει το όνομά του.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι συζήτησαν...

Οι δύο άνδρες είχαν μία σύντομη συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Στη δεκαπεντάλεπτη κουβέντα τους, αναφέρθηκαν και στα σενάρια ανασχηματισμού, αλλά και στο ενδεχόμενο της πρόωρης κάλπης, που ορισμένοι την προσδιορίζουν στα τέλη Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι το «παρών» στην την τελετή έδωσαν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας, τα μέλη του ιδρύματος Αχιλλέας Καραμανλής, Πέτρος Μολυβιάτης, Προκόπης Παυλόπουλος, οι κ.κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, Γιαννης Βαρβιτσιώτης, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Λευτέρης Ζαγορίτης, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης και φίλοι της οικογένειας.

Ερωτηθείς σχετικά με τη συνάντηση των δύο πολιτικών, ο εκπροσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης επιβεβαίωσε ότι ο κ. Σαμαράς είχε συνάντηση και συζήτηση για περίπου ένα τέταρτο με τον προκάτοχό του, πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Σε ερώτηση αν συζήτησαν για την οικονομία αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

www.psema.gr - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα