Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Οι πολιτικές ΚΑΝΤΡΙΛΙΕΣ του Γιώργου ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΗΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. «Σ’ αυτή την ιστορία δεν θα συμπράξουμε. Η αλήθεια δεν θα βρεθεί. Σε τέτοια κόλπα συγκάλυψης εμείς δεν θα συμμετέχουμε», δήλωσε πριν από λίγο στη Βουλή ο Γ. Καρατζαφέρης και ανακοίνωσε ότι ο ΛΑΟΣ αποχωρεί από τη διαδικασία ψηφοφορίας για τη σύσταση προανακριτικής για τα υποβρύχια.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε μάλιστα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι τα έχουν κάνει «πλακάκια» και ότι το κόμμα του «θα τους αφήσει μόνους».

Καθώς όμως τα υπόλοιπα κόμματα ψηφίζουν υπέρ, η σύσταση προανακριτικής θεωρείται δεδομένη και μένει να δούμε αν θα συμμετέχει σε αυτή βουλευτής του ΛΑΟΣ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ
Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι διέσχισε το κατώφλι της Βουλής ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μεσούσης της συζήτησης στην ολομέλεια για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ευθύνες του στην υπόθεση των υποβρυχίων.

Ενδιαφέρον στιγμιότυπο κατά την άφιξή του ήταν ότι έπεσε «μούρη με μούρη» με το Γιώργο Καρατζαφέρη, και μάλιστα λίγα μόλις λεπτά αφού ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε ανακοινώσει ότι το κόμμα του δεν θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία.

Οι δύο άνδρες μάλιστα αντήλλαξαν θερμή χειραψία.

Στο «πηγαδάκι» δημοσιογράφων που σχηματίστηκε γύρω του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο πρώην υπουργός δεν έκανε τη χάρη να δώσει «καυτές» λεπτομέρειες από τα όσα θα πει σε λίγη ώρα από το βήμα της Βουλής υπερασπιζόμενος τη στάση του στην υπόθεση.

ΣΤΗΡΙΖΕΙ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Στο μεταξύ χθες σε δηλώσεις του στο "Ράδιο 9" ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., τάχθηκε υπέρ της σύστασης μιας ευρύτερης κυβέρνησης στην οποία θα συμμετέχουν τα δυο μεγάλα κόμματα και κάλεσε τον πρωθυπουργό να αναλάβει μια τέτοια πρωτοβουλία, την οποία χαρακτήρισε «υπηρεσία του κ. Παπανδρέου που προσφέρει διέξοδο στη χώρα». Παράλληλα εξέφρασε την... στήριξη του στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Αναφερόμενος στην απογραφή του 2004 επιτέθηκε στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας κατηγορώντας την για απαξίωση του προσώπου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ενώ χαρακτήρισε «μη θετική κίνηση» την καταδίκη της απογραφής από τα στελέχη της ΝΔ.

«Αυτή η απαξίωση προς το πρόσωπο του κ. Καραμανλή και οι περιγραφές ως “εγκληματικό λάθος”, δεν νομίζω ότι βοηθούν προς καμία κατεύθυνση. Η επιλογή επίσης του προσώπου, του κ. Χρ. Λαζαρίδη, ο οποίος έκανε τη γενική επίθεση - είναι παντελώς άγνωστος στη ΝΔ -, με βάζει σε πρόσθετες σκέψεις» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

www.psema.gr - Πηγή:

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα