Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΕΤΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΔΑ ΠΑΜΠΟΥΚΗ

Σίγουρος για την παραμονή του στο κυβερνητικό πόστο και άνετος με τους δημοσιογράφους - όπως πάντα-, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, παρά την κατσάδα του πρωθυπουργού που άκουσε προχθές το βράδυ δια στόματος υπουργού Επικρατείας Χρήστου Παμπούκη. «Δεν τίθεται θέμα ηρωικής εξόδου από την κυβέρνηση» δήλωσε στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι συμφωνεί σε όλα με την κυβέρνηση.Σχετικά με τις επίμαχες δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν μιλούσε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης αλλά ανέλυε τις προσωπικές του σκέψεις τις οποίες – όπως τόνισε – έχει το δικαίωμα να τις εκφράζει. Αναφορικά με τα σχόλια για τους δημοσίους υπαλλήλους ανέφερε επίσης ότι ο χαρακτηρισμός «κοπρίτες» που χρησιμοποίησε μιλώντας σε εφημερίδα ήταν για τις περιπτώσεις εκείνες που οι διορισμοί έγιναν με πολιτικό ρουσφέτι, συμπληρώνοντας ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει διαφορετικούς χαρακτηρισμούς για αυτές τις περιπτώσεις, όπως «τεμπέλης» ή «ανίκανους».

Παράλληλα, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνάντησης του με τον πρωθυπουργό δήλωσε: «Μην είστε τόσο σίγουροι ότι ο πρωθυπουργός θέλει να με δει. Κάτι ξέρω εγώ που το λέω».

Τέλος, για την επίσκεψή του στο Κατάρ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης γνωστοποίησε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την αραβική πλευρά για επένδυση στον Αστακό, με νέους όρους.

ΤΟΥ ΤΑ ΕΨΑΛΛΕ Ο ΧΡ. ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ
Σε συνάντηση που είχαν αργά το βράδυ της Τρίτης, οι κύριοι Πάγκαλος και Παμπούκης, εκτός απο την επίσκεψη του πρώτου στο Κατάρ, συζήτησαν και τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου.

Οι πληροφορίες ήθελαν οι κύριοι Πάγκαλος και Παπανδρέου να έχουν συνάντηση τετ - α - τετ σήμερα λίγο πριν ή λίγο μετά το υπουργικό συμβούλιο.

Ωστόσο, όπως φαίνεται ο πρωθυπουργός προτίμησε να διαμηνύσει μέσω αντιπροσώπου στον κ. Πάγκαλο οτι έως εδώ και μη παρέκει. Σε συνάντηση που είχαν αργά χθες βράδυ στο σπίτι του κ. Πάγκαλου ο κ. Παμπούκης μετέφερε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης την δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού τόσο για τους πρόσφατους χαρακτηρισμούς Πάγκαλου για κοινωνικές ομάδες (κοπρίτες, ζώα) όσο και για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς που έκανε ο κ. Πάγκαλος σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας.

Και από τις δυο πλευρές πλεον διαρρεεται οτι ο κ. Πάγκαλος πήρε το μήνυμα....

www.psema.gr - Πηγή: sarwnikos - newsit.gr

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Αρχική σελίδα