Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των προλετάριων στο ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ... ΦΥΤΙΛΙ. «Η κυβέρνηση είναι μη κυβερνητική εισπρακτική οργάνωση» καταγγέλει η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ. Με τον σαφή λακωνικό τίτλο «εδώ και τώρα αλλαγή», η ανακοίνωση που δημοσιοποίησε προκαλεί ήδη συζητήσεις.

«Το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης δείχνει για μια ακόμη φορά την απαρχαιωμένη κρατική λογική των περικοπών που την διακατέχει. Μοναδικός άξονας των πολιτικών της είναι νέα μείωση μισθών στο στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα με ταυτόχρονο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για να βρεθούν τα λεφτά που κάποτε υπήρχαν και τώρα απουσιάζουν», τονίζεται στην ανακοίνωση που ]συνεχίζει ως εξής:

«Η κυβέρνηση μοιάζει να συμπεριφέρεται ως μη κυβερνητική εισπρακτική οργάνωση με κύριο στόχο την συλλογή χρημάτων χωρίς κανένα σχέδιο για το αύριο».

Τα μέλη της Αριστερή Πρωτοβουλίας καταλογίζουν ευθέως σφάλματα στον πρωθυπουργό και τον καλούν «να αναλογιστεί πλέον τις ευθύνες που τον βαρύνουν και να αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να σταματήσει η πορεία της χώρας προς την φθορά και την παρακμή. Εσφαλμένες επιλογές κάνουν όλοι ιδιαίτερα όσοι πασχίζουν για το καλό της πατρίδας αρκεί να τις αναγνωρίσουν και να τις διορθώνουν. Η γενναιότητα αναγνώρισης του εσφαλμένου διακρίνει τον σοβαρό πολιτικό και όχι η επιμονή σε αδόκιμες εμμονές».

www.psema.gr - Πηγή:

Ετικέτες , ,

1 σχόλια:

Τη 28 Απριλίου 2011 στις 6:56 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger MICHAEL KETSETZIS είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ? ΟΛΗ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ, ΚΛΑΨΕ ΜΕ ΜΑΝΑ, ΚΛΑΨΕ ΜΕ! ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ? ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ? ΚΑΜΙΑ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα