Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ η προανακριτική για τα ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

ΣΤΟ... ΤΗΓΑΝΙ Ο ΑΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. Με 226 ψήφους υπέρ, 9 κατά, 9 «παρών», 1 λευκό και 5 άκυρα, η Βουλή ενέκρινε τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών του Ακη Τσοχατζόπουλου στην υπόθεση των υποβρυχίων. Η νέα επιτροπή θα πρέπει να υποβάλει πόρισμα ως τις 6 Ιουνίου.

Η σύσταση της επιτροπής προχωρεί άμεσα, καθώς εντός της ημέρας ο Φίλιππος Πετσάλνικος θα αποστείλει επιστολές προς τους αρχηγούς των κομμάτων προκειμένου να δώσουν τα ονόματα των βουλευτών που θα την αποτελούν.

Η προανακριτική θα αποτελείται από 13 μέλη, εφόσον συμμετέχουν όλα τα κόμματα. Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή εκπροσώπου του ΛΑΟΣ είναι αμφίβολη και ότι ήδη το κόμμα απείχε από την ψηφοφορία στην ολομέλεια.

Όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο Φίλιππος Πετσάλνικος, το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 6 Ιουνίου.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 250 βουλευτές και το θέμα τώρα στα «πηγαδάκια» της Βουλής είναι, από ποιο κόμμα προέρχονται οι 24 που δεν ψήφισαν «ναι».

www.psema.gr - Πηγή:

Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα