Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΗΡΘΕ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ;

Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό καταγράφει δημοσκόπηση της VPRC η οποία δημοσιεύεται στο περιοδικό "Επίκαιρα" το οποίο κυκλοφόρησε την Πέμπτη. Μια ανάσα πριν το ΠΑΣΟΚ είναι η ΝΔ με τη διαφορά τους να είναι μόλις 1%, διαφορά που αγγίζει τα όρια στατιστικού λάθους.

Εντυπωσιακή είναι η άνοδος που καταγράφεται για το ΚΚΕ το οποίο φτάνει το ποσοστό της τάξης του 12,5% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 5%. Το κατώφλι της Βουλής σύμφωνα με τη δημοσκόπηση φαίνεται να περνάνε οι Οικολόγοι Πράσινοι οι οποίοι συγκεντρώνουν 4%. Μικρή πτώση για το ΛΑ.Ο.Σ. το οποίο φτάνει το 5%. Η Ντόρα Μπακογιάννη και η Δημοκρατική Συμμαχία συγκεντρώνουν ποσοστό 2% ξεπερνώντας τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη η οποία συγκεντρώνει 2,5%. Η αποχή, τα άκυρα και τα λευκά σύμφωνα με τη VPRC αθροίζουν το 44,8%. Εντυπωσιακά είναι επίσης τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δημοσκόπησης.

Το 74% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, το 50% θεωρεί ότι η χώρα πρέπει να απεμπλακεί από το Μνημόνιο, και το 79% των ερωτηθέντων δηλώνoυν “καθόλου ικανοποιημένοι” από τον τρόπο που η Βουλή και τα πολιτικά κόμματα διαχειρίζονται τις υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων.

www.psema.gr-
Πηγή: newpost.gr

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα