Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ… ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΗΤΑ Η ΝΔ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΤην άμεση απομάκρυνση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ζητά η ΝΔ, με αφορμή την συνέντευξη των εκπροσώπων της τρόικας και την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή.

 

Η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη, απορρίπτει ως "υποκριτική" την αντίδραση της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «η μεταμεσονύκτια θεατρική παράστασή της αποτελεί φαρσοκωμωδία» και την κατηγορεί ότι έχει συναποφασίσει με την τρόικα τα μέτρα.
    «Η χθεσινή τηλεοπτική κατάργηση της κυβέρνησης από την τρόικα, που προσέβαλε την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, είχε ήδη συντελεστεί με το Μνημόνιο, που υπέγραψε πανηγυρίζοντας», αναφέρει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

«Ούτε οι καθυστερημένοι κλαυθμοί του ΠΑΣΟΚ, ούτε οι στείροι πανηγυρισμοί της Νέας Δημοκρατίας θα τιθασεύσουν την αγριότητα των επελαυνόντων "τροικανών"», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης και συπλήρωσε: «Αυθαδιάζουν γιατί εμείς δεν έχουμε επιδείξει την πρέπουσα στιβαρότητα, αλλά και σύμπνοια».
    «Αν η κυβέρνηση δε συμφωνεί με γενική εκποίηση, δε σκοπεύει να ξεπουλήσει τη χώρα σε τιμή ευκαιρίας ... ας βγει καθαρά να καταγγείλει το μνημόνιο, όχι τους υπαλλήλους της τρόικας. Ας καταγγείλει το μνημόνιο τώρα. Όλα τα υπόλοιπα είναι φτηνά επικοινωνιακά παιχνίδια», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας και σημείωσε: «Έχουν ήδη συμφωνήσει στη Σύνοδο Κορυφής για τη συνταγματοποίηση του μνημονίου, της φτώχειας και της εξαθλίωσης και τώρα το παίζουν αιφνιδιασμένοι. Και όλ' αυτά ερήμην του λαού, αλλά και της εθνικής αντιπροσωπείας».
    Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, σχολίασε: «Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες, γιατί επέτρεψε σε εκπροσώπους των δανειστών να ξεπερνούν τα όρια τους. Είναι υπόλογη στον ελληνικό λαό για τις ακολουθούμενες πολιτικές της».

www.psema.gr – Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα