Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ "ρουκέτα" από τον ΛΑ.Ο.Σ.

(Πυροτέχνημα; τώρα καταδικάζει το μεσοπρόθεσμο) O ΛΑΟΣ αποσύρει τη στήριξη στο Μνημόνιο και ζητάει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Ταυτόχρονα, όμως, καλεί τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθήσει το πορτογαλικό παράδειγμα, όπου η κεντροδεξιά κέρδισε τις εκλογές με μνημονιακή πλατφόρμα.


Σύμφωνα με συνεργάτες του Γ. Καρατζαφέρη, που επικαλείται το πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ΛΑΟΣ "δεν συζητά καν" το ενδεχόμενο να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο οικονομικό πρόγραμμα. "Δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτή την αδύναμη και αναιμική κυβέρνηση, η οποία δεν αξιοποίησε καθόλου την ευκαιρία που πήρε", σημειώνουν.

Την ίδια στιγμή, ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος σχολιάζει το αποτέλεσμα των πορτογαλικών εκλογών αναφέροντας ότι η ενίσχυση των δύο συντηρητικών κομμάτων της χώρας αποτελεί επιβράβευση της επιλογής τους να κινηθούν "μακριά από στείρες αγκυλωμένες πρακτικές".

Κάνοντας έμμεση αναφορά στη Ν.Δ. συμπληρώνει πως "δυστυχώς στην Ελλάδα οι αγκυλώσεις παραμένουν αναλλοίωτες". Ο ΛΑΟΣ υποστηρίζει πως "μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και χωρίς αναγκαστικά την προσφυγή σε επανάσταση, μπορεί και επιβάλλεται να βρεθεί λύση".

Εξάλλου, σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στην ηγετική ομάδα του κόμματος, το ΛΑΟΣ εκτιμά ότι οι εκλογές αποτελούν τη μοναδική διέξοδο σε αυτή τη φάση.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα