Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

Και ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ δεν ψηφίζει ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ αν...

(Προσώρας τέσσερις δεν το ψηφίζουν) Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο άφησε μιλώντας το Σάββατο στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής, εάν -όπως είπε- δεν υπάρξουν δεσμεύσεις από την κυβέρνηση για πιο δίκαια μέτρα.«Για έναν που ζει την ιδιότητα του βουλευτή είναι από τις πιο βασανιστικές στιγμές της ζωής του. Βιώνω δύσκολες στιγμές. Η πίεση του κόσμου εκφράζει την αγωνία την ανησυχία και κάποιοι το μαρτύριο της φτώχειας» σημείωσε.

Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε ότι ανήκει σε μία κυβερνητική παράταξη που καλείται μόνη της να σηκώσει το βάρος των μέτρων.

«Το πολιτικό σύστημα αποδεικνύεται αδύναμο και ανίκανο. Έστειλα σημείωμα με 15 σημεία και περιμένω δεσμεύσεις της κυβέρνησης, βάζω ζητήματα που με λίγη αποφασιστικότητα μπορούν να μαζευτούν χρήματα» τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, ενώ δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα, με τον βουλευτή Θεσσαλονίκης, Θωμά Ρομπόπουλο να δηλώνει και πάλι την Παρασκευή ότι προτίθεται να πράξει το ίδιο και να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα.

Από την πλευρά της, η βουλευτής Θεσσαλονίκης Χρύσα Αράπογλου, φαίνεται ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, ενώ φέρεται διατεθειμένη να παραιτηθεί από βουλευτής.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Αρχική σελίδα