Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: "Έλληνες ΑΠΕΙΛΟΥΝ τη ζωή μου..."

Απειλητικές επιστολές για τη ζωή του από την Ελλάδα αποκάλυψε πως δέχεται ο επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ. Την απίστευτη αυτή αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του Eurogroup από το βήμα μάλιστα του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου. (Απορίες: Γιατί τον απειλούν; Αυτός να μας... βοηθήσει δεν θέλει; Γιατί δεν μας έδειξε τις επιστολές;)


Εμβρόντητοι οι ευρωβουλευτές και ο κοινοτικός επίτροπος Όλι Ρεν άκουσαν από τα χείλη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αυτή την πρωτοφανή καταγγελία:'' Τι να πεις για τους Ελληνες; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Αναρωτιέμαι κι εγώ συχνά, καθώς λαμβάνω πολλές επιστολές από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και απειλητικές επιστολές''. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η είδηση αυτή ''έσκασε'' σαν βόμβα μετά τη συνάντηση Γιούνκερ-Παπανδρέου στο Λουξεμβούργο.

Οι δημοσιογράφοι πολιόρκησαν τον εκπρόσωπο του Γιούνκερ για κάποιο σχόλιο χωρίς εως τώρα επιτυχία. Μάλιστα δοκίμασαν να αποσπάσουν δήλωση και από τον Όλι Ρεν που όμως απέφυγε να ανοίξει το στόμα του.

O Γιουνκέρ υποστηρίζει τις ελληνικές προσπάθειες, ταυτόχρονα όμως πιέζει για εφαρμογή των δεσμεύσεων του μνημονίου.

Τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Eurogroup, από κοινού με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, ζήτησαν τη συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας στο μνημόνιο που έχει υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση με την τρόικα και την πλήρη εφαρμογή των δεσμεύσεων της συμφωνίας, φέρνοντας ως παραδείγματα Ιρλανδία και Πορτογαλία.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Αρχική σελίδα