Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΣΑΜΑΡΑΣ: "Είναι αλήθεια ότι μου τηλέφώνησε ο Γιώργος"


"Ναι. Μου τηλεφώνησε ο Γιώργος Παπανδρέου" παραδέχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς με την ευκαιρία της ανόδου του στην Θεσσαλονίκη, για την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς ο λόγος του πρωθυπουργικού τηλεφωνήματος ήταν για να...

ενημερωθεί για τους βασικούς άξονες του «Ζαππείου-ΙΙ». Μιλώντας με τα στελέχη του κόμματος του ο κ. Σαμαράς εκτίμησε πως η κατάσταση γίνεται δυσκολότερη για την χώρα μας λόγω της απομάκρυνσης του Στρος Καν από τη θέση του, λόγω του γνωστού σκανδάλου.

Το «Ζάππειο-ΙΙ» ήταν το βασικό θέμα συζήτησης όπως και οι εκτιμήσεις για το «πώς περνάει» η κομματική γραμμή στην κοινή γνώμη. 

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να μάθει τι ακούνε από τους ψηφοφόρους του κόμματος, αλλά και γενικότερα από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. 

Τα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης απάντησαν ότι οι εκτιμήσεις τους για την αποδοχή του σχεδίου είναι θετικές και τον ενημέρωσαν για τις εξορμήσεις για τη διανομή ενημερωτικού υλικού που ετοιμάζουν για την επόμενη εβδομάδα σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης.

Τυχαία με τον... Αλέκο Αθανασιάδη
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης βρέθηκε τυχαία και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης, ο οποίος χαριτολογώντας είπε «να φύγω για να μην σας  κατασκοπεύω». Απαντώντας ο κ. Σαμαράς τον συνεχάρη για τη στάση του στο θέμα της ΔΕΗ, αφού ήταν ο μόνος από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αντέδρασε στις ρυθμίσεις της κυβέρνησης.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα