Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ: "ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ... ΦΑΓΩΜΕΝΑ"

Αμετακίνητος φαίνεται να είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος στα θέση του ότι "ο καθένας φέρει την ευθύνη του για τα λεφτά που φαγώθηκαν" και εξηγεί στο ΒΗΜΑ 99,5 ότι "το έλλειμμα διογκώθηκε από ατομικές και συλλογικές πρακτικές των πολιτών και πολλών επαγγελματιών".


Ο κ. Πάγκαλος απαντώντας χθες σε ερώτηση του ραδιοφωνικού σταθμού είπε ότι το "μαζί τα φάγαμε προέρχεται από διαδικασίες που περιλαμβάνουν και τον πολίτη ατομικά ή συλλογικά".
Μία από τις συμπεριφορές αυτές είναι η μη καταβολή του ΦΠΑ στο κράτος, η οποία είναι υπεξαίρεση, ποινικό αδίκημα και κάτι που "έχουν κάνει πολλοί επαγγελματίες", όπως είπε.
Πρόσθεσε σχετικά με το σωματείο των εργαζομένων στη ΔΕΗ, τη ΓΕΝΟΠ, ότι "όταν παίρνει το σωματείο δώρα και μπαξίσια από την εργοδοσία και την κυβέρνηση, αυτό δημιουργεί μία περαιτέρω τρύπα στο έλλειμμα".
"Έτσι δημιουργήθηκε το έλλειμμα, με υπερβολικές δαπάνες και όχι επαρκή έσοδα", ανέφερε.
Σχετικά με το ζήτημα των μεταναστών, ο κ. Πάγκαλος επισήμανε ότι "θα υπάρχει μία συνοικία μεταναστών, δεν θα εξαφανιστούν οι μετανάστες. Αυτό θα ήθελα να το πω σε όσους φαντάζονται ότι θα κάνουμε κάποιου είδους εκκαθάριση των ξένων εργατών".
Υπογράμμισε όμως ότι "βεβαίως αυτό που δεν είναι εφικτό είναι η ανομία".

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Αρχική σελίδα