Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: "ΑΝ ΔΕ ΜΠΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

Αισιόδοξη για την επιτυχία της Δημοκρατικής Συμμαχίας όταν γίνουν εκλογές εμφανίστηκε η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη εκτιμώντας πως το κόμμα θα αποτελέσει την έκπληξη αυτών των εκλογών




Σε περίπτωση που η ΔΗΣΥ δεν μπει στη Βουλή, όπως είπε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θα αποχωρήσει από την πολιτική. 

Αναφορικά με το πότε θα γίνουν εκλογές η κ. Μπακογιάννη είπε πως η κυβέρνηση δεν έχει λόγο να προσφύγει στις κάλπες αλλά «στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν». 

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής σε ευρύτερο κυβερνητικό σχήμα, είπε πως η Συμμαχία έχει βασικές αρχές που μπορούν να αποτελέσουν βάση για κυβερνητική συνεργασία, μόνο όμως μετεκλογικά. 

Αναφορικά με το θέμα των ταξί, η κ. Μπακογιάννη ζήτησε από την κυβέρνηση να καλέσει τους αυτοκινητιστές σε καθαρό διάλογο σήμερα και την κατηγόρησε πως κοροϊδεύει τον κόσμο, όπως έκανε με τους ιδιοκτήτες φορτηγών.  
Σημείωσε πως οι ιδιοκτήτες ταξί αναμφίβολα χρειάζονται ρύθμιση- και σε όλη την Ευρώπη, όπως είπε, υπάρχουν ειδικές ρυθμίσεις- τόνισε όμως πως και η συμπεριφορά τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής
www.psema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα