Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΥΡΑ στην κυβέρνηση πριν... παλιώσει

Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης και από την ελλάσονα αντιπολίτευση. Σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποιεί το ΚΚΕ που χαρακτηρίζει τη νέα κυβέρνηση "επικίνδυνη για το λαό για την ψήφιση νέων βάρβαρων μέτρων". Σε σχόλιο του ο Συνασπισμός προβλέπει ότι "τίποτε δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία της κυβέρνησης προς την πλήρη κατάρρευση". Για "κυβέρνηση - βαθύ ΠΑΣΟΚ" κάνει λόγο ο ΛΑ.Ο.Σ. που τονίζει ότι η Ελλάδα έχασε μια "χρυσή ευκαιρία για συναίνεση".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΚΕ
Ως "μία ακόμα επικίνδυνη κυβέρνηση για το λαό, για τη ψήφιση των νέων βάρβαρων μέτρων και την προετοιμασία της πιο φανερής κυβερνητικής συνεργασίας των κομμάτων της πλουτοκρατίας", χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τον κυβερνητικό ανασχηματισμό. Σε σχετική ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα, τονίζει: "τώρα λαϊκή - πολιτική αφύπνιση, οργάνωση και δράση με το ΚΚΕ και εκλογές. Τα κόμματα του συστήματος δεν αλλάζουν, αλλάζοντας πρόσωπα. Γίνονται μόνο χειρότερα για το λαό".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ
"Η ιλαροτραγωδία που ζούμε τις τελευταίες ημέρες συνεχίζεται με τον σημερινό ανασχηματισμό", αναφέρει σχόλιο του Συνασπισμού για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό. Ωστόσο σημειώνει ο ΣΥΝ, "τίποτα δεν φαίνεται ικανό να ανακόψει την πορεία προς την πλήρη κατάρρευση της κυβέρνησης" και προσθέτει ότι "είναι παντελώς αδιάφορο το ποιος υλοποιεί την πιο άδικη και αντικοινωνική πολιτική των τελευταίων δεκαετιών, όταν το ζητούμενο είναι η πλήρης ανατροπή της". Ο ΣΥΝ υπογραμμίζει ότι "η ευκολία με την οποία κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευσ,η ανταλλάσσουν κατηγορίες και προσκλήσεις για κοινή "εθνική" προσπάθεια αποτυπώνει το πόσο όμοιες είναι οι πολιτικές τους και πόσο υποκριτική απέναντι στο λαό είναι η στάση τους" και καταλήγει: "ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι μέρος του κατεστημένου φαύλου πολιτικού συστήματος των τελευταίων δεκαετιών που κλείνει τον κύκλο του".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΟΣ
"Από μία οικουμενική Κυβέρνηση, καταλήξαμε σε μία Κυβέρνηση "βαθύ ΠΑΣΟΚ"", υπήρξε το πρώτο σχόλιο του γραφείου τύπου του ΛΑΟΣ μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού. "Η Ελλάδα έχασε μία χρυσή ευκαιρία γιατί κάποιοι δεν διαχειρίστηκαν καλά το θέμα, ή δεν ήθελαν να το διαχειριστούν", προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

www.psema.gr - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα