Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΝΔ: "κυβέρνηση υπό προθεσμία με λανθασμένη πολιτική..."

(ήταν στραβό το κλίμα...) Κυβέρνηση υπό προθεσμία που κάνει ανακύκλωση προσώπων για να εφαρμόσει την ίδια αποτυχημένη συνταγή του μνημονίου χαρακτηρίζει τη νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τον ανασχηματισμό η ΝΔ. Στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Γιάννης Μιχελάκης αναφέρει ότι...

"ο κ. Παπανδρέου κάνει ανακύκλωση των ίδιων προσώπων και αντί για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας έφτιαξε μία κυβέρνηση υπό προθεσμία για να εφαρμόσει την ίδια λανθασμένη πολιτική". Αναφέρει ακόμη ότι "ο κ. Παπανδρέου πρώτα παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει. Μετά βάφτισε την αδυναμία "Ανασχηματισμό", έναν ανασχηματισμό καραμπόλα που αποτυπώνει την αποτυχία της πολιτικής του. Κυρίαρχη ομολογία της αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής είναι η αντικατάσταση Παπακωνσταντίνου".

Η ΝΔ στέκεται σε δύο ακόμη στοιχεία. Θεωρεί "ομολογία οργανωτικής ανικανότητας την δημιουργία μίας Κυβερνητικής Επιτροπής στην οποία μετέχουν οι μισοί υπουργοί με σκοπό να συντονίζουν τους άλλους μισούς. Και που για πρώτη φορά κατά παγκόσμια πρωτοτυπία δεν θα λαμβάνουν μέρος οι υπουργοί Αμυνας και εξωτερικών. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την σκοπιμότητα της σύνθεσης μίας τέτοιας Επιτροπής".

Το δεύτερο σημείο είναι ότι "συνεχίζεται η διάλυση των δύο εθνικών πρωταθλητών της Οικονομίας μας, του Τουρισμού και της Ναυτιλίας. Ειδικά της Ναυτιλίας που εξακολουθεί να πηγαινοέρχεται από υπουργείο σε υπουργείο".

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα