Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Πρόωρη ΚΑΛΠΗ την Κυριακή των ΑΓΙΩΝ Πάντων (19 Ιουνίου);

Σενάριο εκλογών στις 19 Ιουνίου, παρουσιάζει το "κουρδιστό πορτοκάλι". Δεν γνωρίζουμε, από που αντλεί τις πληροφορίες γιαυτό μεταφέρουμε την είδηση με πάσα επιφύλαξη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, "τρόμος επικρατεί στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, μετά από την πληροφορία για πρόωρες εκλογές στις 19 Ιουνίου Κυριακή των Αγίων Πάντων. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πληροφορία έφτασε στη NΔ από στελέχη της...

«Δημοκρατικής Συμμαχίας», τα οποία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μια και θεωρούν δεδομένο πως θα μπουν στη Βουλή-για να παίρνουν τα λεφτά της επιχορήγησης-και στη συνέχεια θα συμμετάσχουν σε Οικουμενική κυβέρνηση!

Όπως αναφέρεται "ο Γιώργος Παπανδρέου προσφεύγει σε πρόωρες εκλογές με τη μικρότερη προεκλογική περίοδο που επιτρέπει το Σύνταγμα, 3-4 εβδομάδες! Ο ίδιος θα κάνει ελάχιστες εμφανίσεις στην εξέδρα, ενώ θα χρησιμοποιήσει πολύ την τηλεόραση –τρίβουν τα χέρια τους οι καναλάρχες-και το διαδίκτυο! Την τελική απόφαση για πρόωρες εκλογές τον Ιούνιο, την έλαβε μετά από συναντήσεις με όλα τα μέλη της οικογένειας Παπανδρέου. Μια γυναίκα-όχι η Άντα-ήταν εκείνη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την απόφασή του. Από τους υπουργούς η μοναδική που γνωρίζει τις προθέσεις του Γιώργου είναι η Τίνα Μπιρμπίλη, που όσα κι αν τις καταμαρτυρούν παραμένει στενή οικογενειακή φίλη".

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, οι εκλογές τον Ιούνιο είναι δεδομένες κι αυτό έχει προκαλέσει "ένα τσουνάμι τρόμου στην αξιωματική αντιπολίτευση. Όπως επισημαίνεται ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ενημερώσει τον Στρος Καν και την Τρόικα για τις εκλογικές προθέσεις του κι εκείνοι άναψαν το πράσινο φως, ωστόσο ούτε και στην Ιπποκράτους μέχρι και τη τελευταία στιγμή γνώριζαν τίποτε για τις σκέψεις του πρωθυπουργού. 

Τέλος όπως υποστηρίζει ο συντάκτης του κειμένου, "στόχος του κ. Παπανδρέου είναι να βγει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα και να σχηματίσει Οικουμενική κυβέρνηση με την οποία να περάσει μέσα από την κόλαση της χρεοκοπίας και στη συνέχεια ο ίδιος ν αποδράσει για την Προεδρία της Δημοκρατίας!".

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα