Κυριακή 3 Απριλίου 2011

"Πρόωρη ΚΑΛΠΗ" προέβλεψε η ΝΤΟΡΑ μιλώντας στην TV100


AΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Η ΝΤΟΡΑ... Πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, βλέπει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας (ΔΗ.ΣΥ.), Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο της TV100 και στον Γιώργο Κατσιάνη, η κ. Μπακογιάννη εμφανίστηκε απαισιόδοξη όσον αφορά την πολιτική συναίνεση και έκρουσε κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι αν το πολιτικό σύστημα δεν αντιληφθεί ότι πρέπει να βάλει το συμφέρον της πατρίδας πάνω από τα κομματικά συμφέροντα τότε η χώρα θα πάρει το κάτω δρόμο.

Την ίδια απαισιοδοξία εξέφρασε η πρόεδρος της ΔΗ. ΣΥ. και πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή και ως προς την επίλυση του Σκοπιανού, «λόγω της αδιαλλαξίας του πρωθυπουργού, Ν. Γκρούεφσκι» ενώ επισήμανε πως η όποια λύση «θα πρέπει να είναι σύμφωνη με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του Βουκουρεστίου».


Στην κυβέρνηση άσκησε αυστηρή κριτική, αφού όπως είπε  «δείχνει ότι δεν μπορεί. Δεν μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα διάσωσης της χώρας. Δεν μπορεί - και ίσως τελικώς δεν θέλει-να κάνει αυτό που πρέπει. Διστάζει και φοβάται. Και αυτό τον φόβο τον μεταφέρει στην κοινωνία που βρίσκεται σε κρίση». Μάλιστα  όπως τόνισε χαρακτηριστικά αν η κυβέρνηση συνεχίσει με τη σημερινή πολιτική της θα αναγκαστεί να δώσει το λόγο στον λαό.

Όσον αφορά το δήμο Θεσσαλονίκης, η κ. Μπακογιάννη παραδέχθηκε ότι στήριξε Γ. Μπουτάρη στις αυτοδιοικητικές εκλογές, υποστήριξε πως ο νέος δήμαρχος,  «φέρνει κάτι καινούργιο στην αυτοδιοίκηση» και υπογράμμισε πως «η περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης αποτελεί «πεδίο ανάπτυξης».


Η κ. Μπακογιάννη συμμετείχε το πρωί στην προσυνεδριακή διάσκεψη του κόμματος της στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα του ΤΕΕ/Κεντρ. Μακεδονίας.

Στη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη μίλησαν και οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Κώστας Κιλτίδης.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα