Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

ΣΑΜΑΡΑΣ: "ΟΧΙ σε ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΕΣ Λύσεις"

ΚΑΙ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ. Μήνυμα αποφασιστικότητας και ετοιμότητας προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Μιλώντας στην Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματός του ζήτησε ξεκάθαρες λύσεις, λέγοντας «όχι» σε συγκυβέρνηση και «εξωθεσμικές λύσεις» και δήλωσε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο για εκλογές όποτε γίνουν.


Ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι «είμαστε έτοιμοι για εκλογές οποτεδήποτε κι αν γίνουν» και ξεκαθάρισε: «Δεν θα δεχθώ συγκυβέρνηση με ένα ΠΑΣΟΚ που δεν μπορεί να τα βρει ούτε με τον εαυτό του, ούτε συμπράξεις με όσους στήριξαν το μνημόνιο, ούτε θα προσφέρω συναίνεση σε θεόσταλτες εξωθεσμικές λύσεις. Εκλέχτηκα για να τα αλλάξω όλα και για να δώσω ελπίδα στον ελληνικό λαό. Δεν παίζω μικροκομματικά παιχνίδια, δεν χρωστάω σε κανένα παρά μόνο να δώσω ελπίδα στον ελληνικό λαό. Αντιλαμβάνομαι και τις μνήμες και τους δισταγμούς».

Άφησε αιχμές προς την κατεύθυνση του ΛΑΟΣ λέγοντας ότι «δεν με απασχολούν οι επίδοξοι ενοικιαστές μίας ανύπαρκτης πολυκατοικίας».

Απέδωσε σε πόλεμο εναντίον του κόμματός του φήμες των τελευταίων ημερών «περί δήθεν εσωκομματικών προβλημάτων».

Ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ: «Την ώρα που η πολιτική μας κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα, την ώρα που στην Ευρώπη έδινα αγώνα για την Ελλάδα, την ώρα που η κυβερνητική πολιτική κυλάει σε νέα αδιέξοδα και το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, την ώρα που ετοιμάζουμε την πρότασή μας για την οικονομία που θα αποτελέσει εναλλακτική λύση, κάποιοι υστερόβουλα και άκομψα προσπαθούν να εμφανίσουν ότι υπάρχουν προβλήματα στο εσωτερικό της ΝΔ και να στερήσουν την χώρα από μία ισχυρή εναλλακτική λύση».
www.psema.gr - Πηγή: ΑΠ-ΜΠΕ

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Αρχική σελίδα