Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η νέα ηγεσία της αστυνομίας στον Περιφερειάρχη Π. Ψωμιάδη


«Η Ελληνική αστυνομία δικαιούται σεβασμό, δεν είναι το μαύρο πρόβατο της κοινωνίας. Είναι αδέλφια μας, είναι δικοί μας άνθρωποι, που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά μια νέου τύπου εγκληματικότητα, με παρωχημένο, δυστυχώς εξοπλισμό. Οι αστυνομικοί δεν είναι απλοί υπάλληλοι, αλλά λειτουργοί για την κοινωνία», τόνισε ο Περιφερειάρχης Π. Ψωμιάδης, που ευχαρίστησε τους επιτελείς της Αστυνομίας για την καλή συνεργασία με την Περιφέρεια.

Τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κεντρική Μακεδονία, με επικεφαλής το Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγο Νικόλαο Σερέτη, δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης στο πρωί, στο γραφείο του στην Περιφέρεια, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Επιθεωρητής κεντρικής Μακεδονίας, υποστράτηγος Βασίλειος Κανάλης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης υποστράτηγος Δημήτριος Παπαδόπουλος.
Στην ημίωρη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, θέματα που αφορούν την αυξημένη εγκληματικότητα στις πόλεις, και το κυκλοφοριακό. 
Από την πλευρά του, ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Νικόλαος Σερέτης, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την καλή συνεργασία και τόνισε ότι η νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην κεντρική Μακεδονία θα κάνει ότι είναι δυνατό για να βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη και να ενισχύσει το αίσθημα ασφαλείας. 

Γεωργία Καζαντζίδου.
www.psema.gr - Πηγή:

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα