Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

"ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ" μας εύχεται (και) ο Μπαν Κι-Μουν

Μήνυμα στήριξης στον ελληνικό λαό «αυτές τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η χώρα μας» έστειλε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι-Μουν, ο οποίος ευχήθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου να ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Μετά τη γνωστοποίηση της ματαίωσης της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον έλληνα μόνιμο αντιπρόσωπο στον διεθνή οργανισμό, πρέσβη Αναστάση Μητσιάλη, για να εκφράσει το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή του στην Ελλάδα.

Του ζήτησε, μάλιστα, να μεταφέρει τις ευχές του στον κ. Παπανδρέου για να ξεπεραστούν τα σημερινά οικονομικά προβλήματα.

Με τον κ. Μπαν Κι-Μουν θα συναντηθεί στις 7:30 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης, με τον οποίο θα συζητήσει το Κυπριακό, τη στάση της Τουρκίας με αφορμή τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ, το θέμα του ονόματος της πΓΔΜ και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Νωρίτερα, ο κ. Λαμπρινίδης θα έχει συνάντηση με στελέχη μεγάλων εβραϊκών οργανώσεων των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ αργά το βράδυ θα συναντηθεί με τον προσωπικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων, Μάθιου Νίμιτς.

www.psema.gr - Πηγή:

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Αρχική σελίδα