Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΤΟ... ΟΠΛΟ ΤΟΥ

Την Τρίτη οργανώνει ανοιχτή σύσκεψη το «Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής» για την "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ", επικεφαλής του οποίου είναι ο Αλέκος Αλαβάνος. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, επιτέθηκε στην Κυβέρνηση καταγγέλλοντας την οικονομική στήριξη της προεκλογικής καμπάνιας των συνδυασμών ως προϋπόθεση για συμμετοχή στις εκλογές. (Απορία: Μα... αυτός δεν είχε δηλώσει ότι θα αποσυρθεί;)
Σε ευρεία σύσκεψή του, που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, από τα μέλη και τους υποστηρικτές του Μετώπου Α-Α σημειώθηκε πως "οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια ευκαιρία για την ελληνική κοινωνία, όχι μόνο να δηλώσει την αντίθεσή της στο Μνημόνιο, αλλά να οργανώσει την αντίστασή της απέναντί του και τη στήριξη και προβολή της εναλλακτικής λύσης".

Παράλληλα, με δήλωσή του ο Αλ. Αλαβάνος απάντησε στα λεγόμενα του πρωθυπουργού περί "δημοψηφίσματος" στις αυτοδιοικητικές εκλογές, επισημαίνοντας πως "παντού, αλλά κατά κύριο λόγο στην Περιφέρεια Αττικής, όπου ψηφίζει η μισή σχεδόν Ελλάδα, θα διεξαχθεί αυτό το δημοψήφισμα. Και η κυβέρνηση πρέπει να ξέρει ότι στην περίπτωση του 'όχι' στην κυβερνητική πολιτική, πρέπει αμέσως να ετοιμάσει τις βαλίτσες της".

www.psema.gr

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα