Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ...

Σπαζοκεφαλιά πίσω από τις... λέξεις, για τις γαλάζιες παρέες, ένθεν-κακείθεν η απόσυρση του Σάκη Τζακόπουλου -πρώην πρόεδρου του ΤΕΕ/τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας και (επίσης) πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΑΘ- από την κούρσα για τη μάχη του δήμου της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν όμως κάποιοι -άσπονδοι φίλοι του- που υποστηρίζουν ότι έλυσαν το γρίφο....
Μας θυμίζουν τι είπε: «Οι συνθήκες δεν είναι ακόμη ώριμες, ώστε οι συμπολίτες μας να κλείσουν το δρόμο στις «παρέες» που μονοπωλούν, εδώ και δεκαετίες, τη διαχείριση των κοινών. Δυστυχώς, ο εκλογικός νόμος επιβραβεύει την δήθεν αναγνωρισιμότητα και τα κατεστημένα συστήματα, αποκλείοντας τις δυνάμεις της κοινωνίας να ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά και να χαράξουν καινούριους δρόμους. Οι ισχύοντες περιορισμοί καθιστούν ακόμα δυσκολότερη την προσπάθεια που ξεκίνησα, να καταστήσω κοινωνούς των ιδεών και των προτάσεών μου όλους τους Θεσσαλονικείς», ανέφερε στην ανακοίνωση του ο κ. Τζακόπουλος. 

Οι ίδιοι διερωτώνται και απαντούν: "Από... παρθενογέννεση προήλθε ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ; Όχι βέβαια απλώς δεν βρήκε τη στήριξη που περίμενε από την Ντόρα Μπακογιάννη". 

Υπάρχουν όμως κι οι επιστήθιοι φίλοι του, που υποστηρίζουν ότι "Ο Σάκης δεν είναι αφελής και ότι μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου για τη στήριξη Μπουτάρη από το ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, αντιλήφθηκε ότι το παιχνίδι στήθηκε πάλι από τα δύο μεγάλα κόμματα...". 

Περιμένουμε μια εκ βαθέων εξομολόγηση του, μετά τις εκλογές για να μάθουμε τι συνέβη...

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα