Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

ΒΟΜΒΑ: Πυροβολεί και Παραιτείται ο Γ. Φλωρίδης

(Πάει κι αυτός!) Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Φλωρίδης (δεν ανεξαρτητοποιείται αλλά παραδίδει την έδρα του στο κόμμα). Όπως αναφέρει σε μία επιστολή-κόλαφο «η κυβέρνηση έκανε λανθασμένες επιλογές στην οικονομία, προχώρησε σε ανιση κατανομή των βαρών και σε μεταρρυθμιστική εξάντληση». Βάλλει και κατά της ΝΔ η οποία «επένδυσε στη φθορά της κυβέρνησης».


Μιλά για αδυναμία στοιχειώδους συνεννόησης και τονίζει ότι η χώρα πολύ κοντά σε μία ανυπολόγιστη καταστροφή.

Σημειώνει ότι οι μονοκομματικού χαρακτήρα προσπάθειες αδυνατούν να ολοκληρώσουν την αποστολή, ενώ χαρακτηρίζει κίνδυνο τις εκλογές.

Στο κείμενο αναφέρει επίσης ότι δυστυχώς οι ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων «στάθηκαν για μία ακόμα φορά κατώτερες των εθνικών περιστάσεων» και εκτιμά ότι «το εθνικό χρέος ηττήθηκε από το κομματικό συμφέρον» υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπήρχε χειρότερος τρόπος να πιστοποιηθεί το τέλος ενός φθαρμένου και απερχόμενου πολιτικού συστήματος».

Ο κ. Φλωρίδης μεταξύ άλλων παρατηρεί ότι επικράτησαν στενοκομματικές πιέσεις και καταλήγει: «Με απόλυτη συνείδηση της κρισιμότητας το στιγμών υποβάλλω την παραίτησή μου».

Τη θέση του κ. Φλωρίδη θα καταλάβει ο πρώτος επιλαχών στο Νομό Κιλκίς Γιώργος Φράγκος.

www.psema.gr - Πηγή:

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Αρχική σελίδα