Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Πυροσβεστης της ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ο Γ. ΝΤΟΛΙΟΣ

Να υποβαθμίσει την απόφαση των βουλευτών του ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία να ζητήσουν την απόσυρση του νομοσχεδίου του ΥΠΟΙΚ για τα τυχερά παιχνίδια επιχείρησε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος μιλώντας στο ΣΚΑΪ τη Δευτέρα.

«Κατ’ αρχήν θεωρώ από τις πληροφορίες ότι το θέμα έχει πάρει διαστάσεις μεγαλύτερες της πραγματικότητας. Θα επανέλθει εκτιμώ το νομοσχέδιο με κάποιες διαφοροποιήσεις, ώστε να υπάρχει συμφωνία μεταξύ του κ. Παπακωνσταντίνου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας» ανέφερε.

Ο κ. Ντόλιος διέψευσε δε ότι τα κυβερνητικά στελέχη αγνοούν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να καταθέσουμε νομοσχέδιο αν δεν συζητήσουμε πρώτα με τον αρμόδιο ΚΤΕ (Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας)» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τις όποιες αποφάσεις της κυβέρνησης. «Το διακύβευμα είναι οι ταχύτητα που θα ληφθούν οι μεταρρυθμίσεις» ανέφερε.

Όσον αφορά τα εντεινόμενα σενάρια για εκλογές και ανασχηματισμό τα χαρακτήρισε «υπερβολές».

Αναφερόμενος εξάλλου στην έκδοση εγκυκλίου του υπουργείου Εσωτερικών για την αναλογία «ένα προς πέντε» στο δημόσιο, (μία πρόσληψη για πέντε αποχωρήσεις) τη χαρακτήρισε καθαρά διαδικαστικό ζήτημα, επισήμανε ότι θα τηρηθεί κατά γράμμα, ενώ πρόσθεσε δυνατότητες ελέγχου του μέτρου είναι «απολύτως υπαρκτές».

Για την αναδιάρθρωση του ΟΣΕ και τις μετατάξεις δήλωσε ότι δεν είναι μείζον ζήτημα η καθυστέρηση ενός μηνός.

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Αρχική σελίδα